Ris van Hamburg Blij, boos, angst, verdriet, onzekerheid, teleurstelling, schaamte. Een kleine opsomming van emoties die er voor de meeste kinderen gewoon bij horen. Maar voor sommige kinderen kan dit heel verwarrend zijn.
Door mijn actieve manier van coachen help ik kinderen om deze emoties op een voor hen prettige manier te kunnen uiten. Samen met hem of haar kijk ik waar het op dat moment behoefte aan heeft. Dat kan een wandeling in het bos zijn, even lekker trappen of stoten tegen een trapkussen, maar ook coaching-spellen of creatief bezig zijn.
Ik heb gemerkt dat actief werken met kinderen goed kan helpen bij het verwerken en loslaten van bepaalde emoties.

Door mijn eigen verleden gaan 'in het bijzonder' de kinderen die gepest worden mij aan het hart, doordat ik als geen ander weet wat
zij doorstaan. Zo ben ik uiteindelijk de opleiding tot kindercoach en gezinscoach gaan volgen. Omdat ik nog meer voor de kinderen wil kunnen betekenen volgde ik ook de opleiding tot "Trainer Omgaan met Pesten" waarvoor ik inmiddels mijn diploma in ontvangst heb mogen nemen. Met deze kennis op zak kan ik nu nog meer kinderen o.a. in hun zelfbeeld laten groeien waarbij ik ze train op sociale weerbaarheid in de vorm van individuele Sta Sterk trainingen of in groepsverband. Ook de Sta Sterk workshops op scholen, BSO's en sportverenigingen kom ik graag geven. Ik sta dan ook letterlijk te trappelen om met deze kinderen aan de slag te gaan .Naast mijn baan als kinder-/gezinscoach geef ik voor bootcamp4kids (thema) bootcamps aan kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar.